Navigaatiovalikko+

Rantaelämää

Nyt tuntuisi olevan suotuisa netti saada juttu läpi.. Harmittaa, kun eilenkin pitkät pätkät kirjoittelin ja bittiavaruaus imaisi lopuksi kaiken. Kuvia ei kannata varmaan yrittääkään, sen verran on hidasta verkkoliikenne. Facebook näyttäisi toimivan. Onkohan niillä joku oma superpalvelin?
Mutta siis enimmäkseen rantaelämää ja kylillä vaeltelua olen harrastanut. Kotimaiset perinteiset paperikirjat on kohta luettuna ja pitää siirtyä Kindleen. Ainoa mitä sinne olen ladannut valmiiksi on saksankielinen Sinuhe egyptiläinen… Saattaa mennä tovi jos toinenkin sen lukemisessa, jos en siihen saa muuta ladattua.
Tänään on tässä kylillä perinteiset markkinat. Kaikenlaista myytävää. Minä menen sinne kameran kanssa: oletettavasti aika värikästä väkeä.

%d bloggaajaa tykkää tästä: