Navigaatiovalikko+

Anjuna flee market

lowres_India_-2299

Torilla myydään värikkäitä mausteita. Olen joskus niitä ostanut ja Suomeenkin asti tuonut, mutta… Tietysti tuurilla voi saada hyvääkin, mutta luulen, että nämä mausteet ovat parhaimmilllaan valokuvissa. Tämä siis minun oma kokemukseni vain.
Muutoin paikalliset mausteet ovat kyllä ylivertaisia – ruoissa. Oikein maittavia sooseja, joissa on masalaa, joka sisältää mm. kardemummaa, kanelia, korianteria, kuminaa, neilikkaa, mustapippuria… Tarkkaa masalaohjetta ei kai ole olemassakaan,

lowres_India_-2289

Anjunan markkinoilla on intialaisten kaupustelijoiden lisäksi myös paljon eurooppalaisia “puoli-intialaisia”. Asuvat osan vuodesta täällä ja elävät “hippielämää”. Tekevät koruja, painavat paitoja, jne. Ja myyvät niitä keskiviikkoisin torilla.
Tässä kuvassa roikkuu värikkäitä helminauhoja. Värit täällä osataan. No, senhän suurin osa meistä näkevistä voi kuvista itsekin aistia, mutta lupasin Teemulle, että harjoittelen myös visuaalisen sisällön sanallista kuvailua 🙂

lowres_India_-2296 lowres_India_-2293 lowres_India_-2286 lowres_India_-2283 lowres_India_-2280

%d bloggaajaa tykkää tästä: