Navigaatiovalikko+

Sunnuntaipäivä rannalla

Galanguten rannalla on sunnuntaina paljon paikallista väkeä. Joskin turisteillekin jää riittävästi tilaa, kun intialaiset pysyvät aika tarkaan vartioiduilla rannanosilla, jotka on merkitty lipuilla. Alueilla on tarkempi uimavalvonta. Turistit saavat uida rauhassa muuallakin, jossa on harvakseltaa uimavalvojia, mutta aikalliset soitetaan pilliin puhaltamalla heti pois ja patistetaan valvotulle alueelle. Eikä kannata nurista. Yksikin uhmakas sai paikalle vielä poliisin ja kovat nuhteet. Ja sakot pikana paikalliseen tapaan poliisin auktoriteetilla: ei mikään ihan lempeä korvapuusti.

Intialaiset menevät uimaan vaatteet päällä. Tämähän alkaa olla tuttua.  Naiset eivät mitään riisukaan ja ihmettelenkin, kuinka he loppupäivän suolaisissa sarongeissaan viettävät. Lapset ja miehet useinkin riehaantuvat – sitten kun ovat ensin “vahingossa” kastuneet – riisumaan päällysvaatteetkin. Ja, jos miesporukka on ottanut vähän olutta, ei riemulla ole rajaa: hiekka lentää, ilosta kiljutaan ja kisaillaan.

Olut ei oikein sovi heille… tai sitten vika on siinä, että pitää esittää, että on humalassa – kun kuuteen pekkaan on yksi ISO pullo olutta vedetty 🙂 Mutta kaiken kaikkiaan hyvin harmitonta ja aitoa iloa.

lowres_India_-2396

lowres_India_-2400
lowres_India_-2395 lowres_India_-2394 lowres_India_-2390

 

%d