Navigaatiovalikko+

Aalto, muotoilu, luonto, kiertotalous ja Säynätsalo

Oli ilo osallistua Muotoillaan puuta ja businesta Säynätsalossa, Työpaja II -tapahtumaan!
Tarkoitus oli jatkaa “Säynätsalon tuunaamista uuden vuosituhannen resurssiviisaaksi toimintaympäristöksi!”

Paikalla oli parikymmentä eri alojen edustajaa. Oli kaupungin eri toimialojen edustajia, ELY-keskusta, Aalto-säätiötä, Pro Päijännettä,  Säynätsaloseuraa… Ei pidä loukkaantua, jos useitakin puuttuu listalta.

Ja sitten minä  🙂 Fläppitaululle piirrettiin iso kysymysmerkki ja “Talon asukas”.

Kokous pidettiin Säynätsalon kunnantalolla. Ja, totta tosiaan, minä muutan taloon 1.7. Talossa on asuntoja ja kuin sattuman kauppaa yksi asunto oli vapaana, kun aloin ihan muissa asioissa jutella kaupungin yhteyshenkilöiden kanssa. Ajattelin aluksi kysellä olisiko siinä joku edullinen toimitila minulle. (Niitäkin on.)

Nyt olen sitten – toivottavasti – uppoamassa yhä syvemmälle Säynätsalon resurssiviisaan toimintaympäristön kehittämiseen. Pysykäähän kuulolla!

Hästägit tähän juttuun muistiinpanoistani – osa minulle ihan uusia: #resurssiviisaus, #biosfaarihanke, #ArtRanta, #kiertotalous, #Inkeroinen, #biotalous, #teollisuusperinne, #wivilönn, #armaslindgren ja tietysti #alvaraalto.

ps. Ja, hei, artikkelikuva on aika outo – myönnän. Mutta se on rajaus keskeltä panoraamaa (alla) ja aurinko tunki sisään avarista ikkunoista vastapäätä.

20160607_163358

%d