Navigaatiovalikko+

Café Alvar Summer Camp

Maanantaina avattiin Säynätsalon kunnantalolla Café Alvar Summer Camp. Alkuvuoden talo on ollut lukossa ja uteliaat ovat kierrelleet ja kuvailleet taloa ulkoapäin. Niin minäkin. Nyt saa hyvän kupposellisen kahvia ja talossa voi kierrellä ihan vapaasti. Uloskin on laitettu pari pöytää ja vilttejä saa lainata, jos haluaa nurmikolla istuskella.

Kahvilasta kommentoitiin, että kävijöitä on ollut aika mukavasti.Samaan aikaan minun kanssani oli aasialaispariskunta hiljaisesta talosta nauttimassa.

Lauantaina 18.6. on varsinaiset avajaiset. “Ohjelmassa klo 11–17 mm. taidemyyntinäyttely, musiikkia ja opastettuja kierroksia. Lisäksi arkkitehti Annikki Hyötyniemi-Hirvelä kertoo talon suunnittelusta Alvar ja Elissa Aallon rinnalla. Avajaisissa kuullaan myös tarinoita Alvarista, Elissasta ja kunnantalosta säynätsalolaisten kertomina.”

Lupaan raportoida avajaisista kuvin ja sanoin 🙂

Lue myös:
Säynätsalon kunnantalolla tapahtuu!
Kunnantalon piazzan pohjoislaidalla

%d bloggaajaa tykkää tästä: