Navigaatiovalikko+

Jyväskylässä Säynätsalon kunnantalon yrittäjänä jatkaa Harri Taskinen

Jyväskylän kaupunki
Tiedote viestimille 15.3.2017
 
Jyväskylän kaupunki haki vuoden vaihteessa avoimella haulla yrittäjää omistamalleen Säynätsalon kunnantalolle. Haun ja sitä seuranneen neuvottelumenettelyn tuloksena kaupunki on tehnyt määräaikaisen jatkosopimuksen yrittäjä Harri Taskisen kanssa Säynätsalon kunnantalon aukipitämisestä ja talon toimintojen kehittämisestä.
 
Alvar Aallon suunnitteleman rakennuksen arkkitehtonista ja muotoilullista vetovoimaa hyödynnetään majoitus-, residenssi- ja seminaaritoiminnassa sekä workshopeissa ja kävijäopastuksissa. Rakennuksella on suuri potentiaali ja se kiinnostaa kotimaisia, myös hyvin kaukaa tulevia, arkkitehteja ja muotoilijoita sekä alan opiskelijoita ja muotoilusta ja arkkitehtuurista kiinnostuneita matkailijoita.
 
Harri Taskisen tavoitteena on  vuokrata eri taiteen alojen toimijoille työhuoneita ja tätä kautta järjestää näyttelyitä ja jopa työpajoja. Myös pienimuotoista kesäkahvilatoimintaa on tarkoitus edelleen järjestää.
– Pyrin myös saamaan paikallisia säynätsalolaisia yrityksiä mukaan toimintaan, koska yksin en kaikkia ideoita ehdi toteuttaa. Toiminta tarjonnee työmahdollisuuksia ainakin kahvilatoiminnan, opastuksen, siivouksen ja majoitustilojen järjestelyjen parissa, Harri Taskinen toteaa.
Tarjolla on yöpyjille kaksi alkuperäistä vierashuonetta “Alvar” ja “Elissa”, joiden lisäksi uutena mahdollisuutena tarjotaan kahta huoneistoa yöpymiseen ja pidempiaikaiseen residenssimajoittumiseen esimerkiksi tutkijoille ja opiskelijoille. Huoneistot sijaitsevat rakennuksen asuntosiivessä ja niihin majoittuminen mahdollistaa tutustumisen kunnantalon tiloihin.
 
Kunnantalon toiminta käynnistyy laajemmin toukokuun alussa. Harri Taskinen tiedottaa tulevan kesän toiminnasta ja aukioloajoista lähiviikkoina.
 
Lisätietoja:
Toiminimi Harri Taskinen, harri@iolo.fi, www.aaltoinfo.com, p. 040 1971 091
Kansliapäällikkö Heli Leinonkoski, Jyväskylän kaupunki, p. 014 266 0000
 

 

%d bloggaajaa tykkää tästä: