Navigaatiovalikko+

Designtyötä Kunnantalolla – Design Work at the Town Hall

English translation available at the end.

Viime viikolla vieraanamme olivat Katie ja Brandon Yhdysvaltain Coloradosta. He olivat matkustelleet jo jonkin aikaa Euroopassa, ja vietettyään kolme päivää vieraanamme he suuntasivat etelää kohti Latviaan.

Vierailunsa aikana Katie ja Brandon auttoivat meitä täällä Kunnantalolla muun muassa valokuvauksen sekä graafisen suunnittelun saralla. Brandon kuvasi ahkerasti Kunnantaloa ja sen ympäristöä, kun taas Katie huolehti enemmän designpuolesta. Vaikka Harrillakin on kokemusta graafisesta suunnittelusta, olimme innoissamme mahdollisuudesta saada hieman tuoretta näkökulmaa Kunnantalon brändin visuaaliseen ilmeeseen. He osallistuivat myös tulevien pyöräreittiemme suunnitteluun, joten projekti on nyt paisunut säynätsalo-muuratsalo-amerikkalaisen yhteistyön tulokseksi.

IMG_20170519_101952

Katie ja Brandon

Pelkkää työn raskaan raatamista ei amerikkalaisten vierailu kuitenkaan ollut; Jyväskylän keskustaan ei edes ehtinyt tehdä mieli, kun Katie ja Brandon innostuivat lähtemään retkelle Säynätsalon ympäristöön useampaankin otteeseen. Table en Bois oli tietenkin koettava, ja nyt kun Harri on saanut luvan näyttää vieraille Aallon Koetaloa pääsivät he ensimmäisinä harjoituskierrokselle. Alvar Aalto-museo oli kuitenkin nähtävä. Kunnantalolta on hyvät julkiset kulkuyhteydet Jyväskylän keskustaan, vaikka Harrikin usein omien menojensa ohessa kyyditsee vieraitamme – asia, jota erityisesti budjettumatkailijat varmasti arvostavat!

Moni muukin vieraamme on vierailunsa aikana työstänyt omia projektejaan, mikä ei liene suurikaan ihme rakennuksen inspiroivuus huomioon ottaen. Paikallinen arkkitehtivieraamme oli innostunut jo kello 6 aamulla työntekoon sisäpihalle antavan vierashuoneen ikkunan ääreen, ja jo aiemmassa postauksessa mainittu Armando unohtui kokoustiloihimme töihin niin pitkäksi aikaa, että yöhälytykset menivät päälle. Myös New Yorkista perjantaina luoksemme saapuneet Kevin ja Christene olivat haltioituneita rakennuksen erilaisista työskentelytiloista. Työskentelytiloista osa on tällä hetkellä kesäkahvilamme käytössä, mutta huoneita on myös vuokrattavissa niin yritysten kuin yksityishenkilöiden käyttöön.

Julkistamme piakkoin uuden graafisen ilmeemme, joten pitäkää blogia ja somekanaviamme silmällä!

IMG_20170520_073100

Brandon ahkeroimassa – Hard at work

Last week we had Katie and Brandon from Colorado, USA, visiting the Town Hall. They’d been traveling in Europe for some time already, and after spending three days with use they headed down south to Latvia.

During their stay Katie and Brandon helped us with some photography and graphic design. Brandon was busy taking photos of the Town Hall and its surroundings while Katie was more focused on the editing and design. Though Harri also has experience in graphic design, we were excited to have some fresh ideas for the Town Hall brand’s visuals. They also took part in designing our upcoming bicycle routes, so that project has now turned into a collaboration between Säynätsalo, Muuratsalo and the US.  

It wasn’t all work and no fun for our American guests, however. Katie and Brandon didn’t have the time to feel the pull of the Jyväskylä city center, as they wanted to go out to explore Säynätsalo and its surroundings more than once. Of course they had to visit Table en Bois, and since Harri now has the permission to take our guests to the Experimental House, they got to go on a special practice tour. But they couldn’t miss out on the Alvar Aalto museum. The public transit connections from the Town Hall to the Jyväskylä city center are quite good, but Harri often gives a lift to our guests if he’s headed to the city himself — something especially our budget travelers surely appreciate!

Many other guests have worked on their personal projects as well, which isn’t surprising considering how inspiring the building is. A local architect guest of ours had woken up at 6 am one morning to start working in the guestroom with a view to the courtyard, and in an earlier post we mentioned Armando who worked in one of our meeting rooms for so long that the night time alarm was triggered. Kevin and Chistene who arrived on Friday from New York also admired the different work spaces at the Town Hall. Some of the working spaces are reserved for our summer café at the moment, but there are plenty of rooms available for rent for both companies and individuals.

We will soon reveal our new graphic look, so keep an eye on the blog and our social media channels!   

IMG_20170521_110414

Steven ja Christene pääsivät nauttimaan arkkitehtuurin lisäksi kevään auringosta — Steven and Christene enjoying the architecture and the spring sun

 

%d bloggaajaa tykkää tästä: