Navigaatiovalikko+

Pyöräretkelle Päijänteen saaristoon – A biking Trip in the Päijänne Archipelago

English translation available at the end.

Pidätkö pyöräilystä? Haluaisitko tutustua laajemmin Säynätsalon ympäristöön, mutta bussissa istuminen auringon paistaessa ei houkuttele? Ei huolta, sillä tänä kesänä Kunnantalolta voit vuokrata polkupyöriä, joilla matka Muuratsaloon kahville Table en Boisiin tai vaikkapa Muurameen Alvar Aallon kirkkoa katsomaan onnistuu helposti ja mukavasti.

Polkupyöristä vastaa SpG ReCycles, paikallinen pienyritys, joka kunnostaa ja vuokraa suomalaisia ja ruotsalaisia klassikkopyöriä. Kunnantalolla on vuokralla yhteensä neljä pyörää, joista vanhin on 50-luvun Husqvarna ja uusin 70-luvun Tunturi Poni. Kunnioitettavasta iästään huolimatta pyörät ovat uutta vastaavassa kunnossa, joten käyttömukavuudesta ei tarvitse tinkiä.

Pyörän voi vuokrata joko kolmen tai kuuden tunnin ajaksi. Kunnantalon majoittujat saavat pitää pyörän seuraavaan keskipäivään saakka – voit siis luovuttaa pyörän uloskirjautumisen yhteydessä. Kaikissa vuokra-ajoissa on kiinteä 19 euron hinta, mutta mikäli haluat pitää pyörän pidempään, saat lisävuorokausista 40 % alennuksen. Vuokran hintaan sisältyy lukko, kypärä, reittikartta sekä kiinteä pyöränkori, johon sujahtaa kätevästi vaikka laukku tai kamera.

Toivotamme teille iloisia pyöräretkiä!

 

Do you like cycling? Would you like to take a better look around Säynätsalo, but sitting in a bus on a sunny day doesn’t sound appealing? Not to worry, because this summer you can also rent bicycles at the Town Hall. With these vintage bikes you can easily make a trip for example to Muuratsalo to enjoy a cup of coffee at Table en Bois or even to Muurame to see Alvar Aalto’s famous church.

The bicycles are provided by SpG ReCycles, a small local business that restores and rents out old classic Finnish and Swedish bikes. The Town Hall has four bikes total, the oldest of which is a 1950’s Husqvarna model and the newest a Tunturi Poni from the 70s. Despite their respectable age, the bicycles are good as new, so you won’t have to sacrifice any comfort.

You can rent a bike for three or six hours. The overnight guests staying at the Town Hall can use the bike until midday the next day — so you can return the bike during checkout as well. All renting times have a fixed price of 19 euros, but if you wish to keep the bike for longer you’ll get a 40% discount for any additional days. The price includes a lock, a helmet, a route map and a basket that nicely fits a bag or a camera.  

We wish you happy biking trips!

%d