Navigaatiovalikko+

Säynätsalopäivät 5.8.–14.8.2017

saykkipaivat2017_painoon2Local event “Säynäsalopäivät” offers a lot of activities, exhibitions and things to see and do – mostly in Finnish. Town Hall is open all the time as usual. English quidance is available on request.

Säynätsalopäivät ovat saaneet alkunsa paikkakunnalla aikoinaan vietetyistä palokuntajuhlista. Säynätsalolaiset yhdistykset ja toimijat ovat talkoohengessä järjestäneet Säynätsalopäiviä vuodesta 1980 lähtien. Ajankohdaksi on vakiintunut elokuun toinen viikonloppu. Tänä vuonna Säynätsalopäivät järjestetään 38. kerran.

Ohjelma on todella runsas! Tutustu!

Säykkipäivien tulostettava esite

jalkapallotapahtuma | rantasauna | yleisurheilutapahtuma |tubettaja-tähti Jaakko Parkkali |petankkia | näyttely | avoimet ovet | herkkukahvila | lyhytelokuva | yleisökierros | Kunnantalon yleisökierros | kesäkahvila | pienesinemyymälä | Säynätsalo maisemakuvina | keraamisia veistoksia | Koetalon esittely | yhteislauluilta | jalkapallo-ottelu | jamit | lettukahvit, makkaranpaistoa, arpajaiset | Virkala tutuksi | Kunnantalon edustalla tapahtuu | Saaristomarkkinat ja kirpputori | Vanerila auki | kirjastolla avoimet | ”Säynätsalolainen – miten aloitat sukututkimuksen internetissä? | ”Keski-Suomi tiedustelun ja vakoilun maakuntana” | Patsas äideille | kyläkävely | sikajuhlat | karaoketanssit | kukkien lasku | kirkkokahvit | ongintakilpailut | makkaranpaistoa | museokauppa | Säynätsalon Sanomien 90 -vuotisjuhla | kotikonsertti | kirkkokonsertti | lentopalloa

 

%d bloggaajaa tykkää tästä: