Navigaatiovalikko+

Harrin joulumatka 2022

Olen kuunnellut Antti Holman podcastia “Antin koulumatka”. Hän ajelee autolla puolen tuntia ja ilman käsikirjoitusta, ilman äänisuunnnittelua sekä päätä ei häntää ja juttelee omiaan. Julkaisee tallenteen siten todella suosittuna podcastina.

Ajattelin lähettää teille täältä Intiasta terveiset omalta hiekkarantakävelyltäni – ilman käsikirjoitusta, äänisuunnittelua ja ilman sen kummempaa stilisointia, tarkistusta ja leikkaamista.

Tallenteen voi kuunnella podcastina ilman kuvia – vaikkapa iltasaduksi. Tai katsella puolen tuntia Intian maisemia. 

Kuvallisessa versiossa huomasin, että pari kuvaa on ihan väärässä paikassa ja että kartan punainen pallura vaeltaa vähän missä sattuu. Sen pitäisi kertoa, mistä päin Intiaa kuvat on otettu, mutta se vähän – kuten sanoin, vaeltelee. Kaikki kuvat yhtä lukuun ottamatta ovat ajalta marraskuu-joulukuu 2022.

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2023!

%d bloggaajaa tykkää tästä: