Navigaatiovalikko+

Alkuperäisasukas

Kuva

Nämä rouvat, ehkä äiti ja tytär tai miniä, olivat kauppaamassa laukkuja Anjunan keskiviikkotorilla. Kuvassa on vanhempi nainen, joka on pukeutunut paikalliseen alkuperäiskansan kansallispukuun. Tai niin ainakin luulisin. Puku koostuu monenkirjavista kankaista, kankaaseen upotetuista peilinpalasista, kolikoista, rannerenkaista ja sormuksista. Kaikkein silmiinpistävintä ovat kuitenkin korvakorut: usein suuria, kullanvärisiä, painavia. Ja joskus korvakoru on yhdistetty nenärenkaaseen ketjulla, joka saattaa kiertää vielä korvankin ympäri. No, ja nyt huomaan, että eihän tässä kuvassa ole sitä mitä kuvailen 🙂

Tämä myyntipari oli vähän torainen: taisi vanhempi rouva sanoa jotain aika pahasti, kun nuorempi hujautti tätiä laukulla päähän. Ei mikään ystävällinen töytäisy, vaan ihan kunnon mätkäisy olan yli. Siitä seurasi melkoinen äläkkä, joka kuitenkin loppui siihen paikkaan, kun seuraava venäläinen turisti pysähtyi laukkuja ihmettelemään.

Nämä happamat ilmeet luotiin sitten poispäin kävelevään venäläispariskuntaan, joka ei mitään ostanutkaan.

Siis: pitää ottaa parempia kuvia noista korvakoruista ja kertoa lisää venäläisturisteista ja heidän torikäyttäytymisestään.

%d